FIETSACCU'S VOOR ELEKTRISCHE FIETSEN

Welkom op ANSSFietsaccu.nl. middels deze website, gericht op accu’s voor elektrische fietsen, hebben wij twee doelen voor ogen. Door op de oranje woorden in deze tekst te klikken, kunt u snel naar de betreffende informatie gaan.

Enerzijds willen wij van ANSSFietsaccu.nl u goed informeren, zodat u weet waar u op moet letten bij aanschaf van een (nieuwe) fietsbatterij. Er zijn nogal wat technische specificaties (zoals bijvoorbeeld het verschil in acceleraties), waardoor wij ons voor kunnen stellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Derhalve hebben wij geprobeerd een zo duidelijk mogelijke uitleg op te stellen, over accu's voor e-bikes in het algemeen en de aanpassingsset bij de fietsaccu die ongewenste stroomloop tegengaat, maar ook voor het gebruik van reserve fietsbatterijen of het zelf aansluiten van de accu op de elektrische fiets. Wanneer bepaalde informatie over de LiFePO4, of andere teksten over een fietsbatterij voor e-bikes, niet duidelijk zijn, kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Anderzijds willen wij u de mogelijkheid bieden om direct een fietsaccu te bestellen. Immers is het zeer eenvoudig om zelf de fietsbatterij in te bouwen. Via de knop Direct bestellen kunt u direct de voor u geschikte LiFePO4 Accu bestellen.
Tevens kunnen wij de fietsbatterij gratis voor u inbouwen, mits u de fietsaccu bij ons besteld heeft. Hiervoor moet u het contactformulier invullen.
Al u liever heeft dat de accu bij u in de buurt, of door uw eigen rijwiel hersteller wordt geïnstalleerd, ga dan naar het aanvraagformulier. ANSSfietsaccu.nl kan er dan voor zorgen dat de door u verkozen fietsreparateur werkt met de juiste LiFePO4 accu.

HOU UW ACCU IN TOPCONDITIE TIJDENS DE WINTER
Volgens diverse weermodellen moet het winterweer 2019/2020, een strenge winter worden. Volgens andere weermodellen moet de winter mild worden. Wat hiervan klopt weten we natuurlijk pas als de lente start in 2020. Maar wat we wel weten is dat uw fietsaccu voor recreatief gebruikt minder gebruikt gaat worden.

LEES ONZE TIPS OM UW ACCU IN TOPCONDITIE TE HOUDEN
Uw fietsaccu in topconditie houden

Voor de contactgegevens van ANSSfietsaccu.nl verwijzen wij u door naar de pagina contact.